Framsida-1 copy

Vision
Som förr i tiden men ändå inte? Söker du dofterna, friden och stillheten på landet? Längtar du efter närhet till djur och natur? Då finns vi, ett litet säsongsöppet gårdscafé, strax utanför Veberöd vid foten av den vackra Romeleåsen. Skogen, vandringsleder och dressincykling finns alldeles inpå knuten.

På gården bor familjen och gårdens alla djur och i vårt café serveras hembakat och hemlagat.
Vi är ett café med ambitionen att använda härodlat, närodlat och ekologiska produkter så långt som möjligt. 

Kan det bli bättre?! Välkommen att stiga på i vår värld för en stund. Även hundar och andra väluppfostrade djur är välkomna som gäster.
Grannes åsna, som tog sig friheten att kliva in köksvägen, fick gå hem igen!

Hitta hit!


Caféet

Cafèet startade som en studentpresent till Minna, äldsta dottern, 2005 och har sedan fortsatt med hjälp av lillasyster Gry,  vänner och andra trevliga ungdomar från trakten. Det har blivit ett mycket speciellt, uppskattat och välbesökt utflyktsmål med vänlig och avslappnad stämning. Här kan alla känna sig välkomna och väl omhändertagna .

Tag gärna en paus i vardagsjäktet, koppla av och njut av nybryggt kaffe, gott te eller ett glas svalkande saft gjord på egna bär eller hylleblomster, goda bakverk eller nylagade smörgåsar och andra smårätter. Det finna alltid någon till hands för att hjälpa er tillrätta. Det är också tradition att alla som arbetar i cafèet bidrar med olika bakverk, så det är bara att prova vilken som blir just din favorit!